www.eneboligen.com

main image
shadow shadow

Thuja Hekk....

 

Vi ønsket å plante en Hekk imellom husene og imot naboen i vest. Vi kontaktet flere potensielle leverandører i og med at vi skulle bestille såpass mange. Det var også 2 andre naboer som ønsket å bestille endel. Så vi endte opp med å skulle bestille 220 stk thuja.  

dem 2 mest brukte er Smaragd og Brabant

Smaragd er mye tettere og mye grønnere en Brabant, og også endel dyrere. Smaragd vokser også senere, men etter vår mening blir den mye penere.   (Smaragd til venster og Brabant til høgre her på bildene)

 

Så hvem valgte vi å handle ifra.. DESVERRE valgte vi Råholdt Blomster eller Thujakongen som han også kaller seg. Ved første samtale fikk vi intrykket av at dette var en seriøs person som kunne dette med Tuja. Vi ble da annbefalt å legge barkmull i bunn og grave ned en svetteslage når vi plantet hekken. Dette hørtes jo fornuftig ut, så vi bestilte også barkmull og svetteslanger, betalte på forhånd og ventet på levering..

Vi begynt å plante 1 timer etter at leveransen var gjort. og plantet ned alt på våre 2 tomter første dagen, men vi var ferdige med vår del så tok vi en overtelling for å se om vi hadde fått rett anntall thuja, og det viser seg å mangle et betydelig anntall. Men vi hadde fått flere svetteslanger en hva vi hadde bestilt.

Denne såkaldte Thujakongen mente at det måtte ha vært noen her og stjålet dem eller noe slik, for han var helt sikker på at han hadde levert riktig antall. Men når vi inviterte han hit for å gjøre en overtelling isammen med oss, ville han ikke.

I ettertid har vi også hørt om flere som føler seg lurt av denne thujakongen, så vi annbefaler alle og heller velge en annen leverandør som kan å telle.

www.eneboligen.com © 2007 - 2008- 2009

Graphic Design by Ronny Arnesen